Sidor

torsdag 23 februari 2012

Pärliga hörlurar

Tänk så många tråkiga och fula saker man har, som alla har likadana och är lika intetsägande allihopa. Det problemet löses lätt, det går att piffa till allt som finns! Här har jag ett par helt vanliga hörlurar och efter lite inspiration hos Craft & Creativity och kramp i fingrarna blev de urtjusiga och färgglada.


Det är bara att rota fram sina gamla plastpärlor och sätta igång! Men hur tusan får man på pärlorna på sladden?  Jo, en hobbykniv av något slag löser problemet. Skär en skåra längs en sidan och knäpp på på sladden (det är här kramp i fingrarna kommer in). Fortsätt så i ett fint mönster eller bara hullerombuller tills sladden är täckt.


Så mycket roligare hörluresladd, dessutom trasslar den sig inte riktigt lika mycket. Man hittar den lättare i väskan och den livar dessutom upp dagen!5 kommentarer:

Michaela Carlsson sa...

Åh! Tänk om jag hade sett detta innan mina iphone hörlurar fick sätta livet till. Det är så himlans skojigt och tugga på såndär mjuk plast tycker min yngsta kattpojke. ;

Nena sa...

Haftiga horlurar:))

Helena, Craft and Creativity sa...

Haha! Vad fint! Superkul att jag kunde inspirera! :-)

Det var en bloggläsare som tipsade mig om att det går enklare med nagelsax, då kan man bända upp pärlorna med den också. Det lät ju smart och man slipper kanske lite kramp... ;-)

Kram på dig!

Malin Ahlin sa...

Fy va snyggt de blev!

Emma Prené sa...

Michaela, typiskt katter :)

Nena, Tack!

Helena, det ska jag prova nästa gång!

Malin, visst blev det? :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...