Sidor

onsdag 21 september 2011

Kokostoppar

Häromdagen behövdes det lite fika efter chutneykoket. Kraven var att det skulle vara snabbt och glutenfritt.
Efter lite googling kom vi fram till ett recept på kokostoppar med snurr. Snurret bestod av rom, vilket vi dock glömde ha med.


Simpelt och snabbt var det i alla fall, receptet löd ungefär såhär:
en påse kokos
2 ägg
1 dl socker
50 gram smör
Blanda ihop och klicka ut på en plåt. Våra blev nog mer kluttar än toppar, men det gör absolut ingenting! In i ugnen i tio minuter. Låt svalna (inte så noga med det) och ringla över lite smält choklad. En vända i frysen så det stelnar och klart att servera!


Till och med kokoshatarna i sällskapet erkände att de blev goda!

2 kommentarer:

karin - trattoria sa...

så gott!

Sandra sa...

sv: Tack Emma ;)! Imorron blir det fika hos mig! Passar 12?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...