Sidor

onsdag 7 december 2011

Banka mandel

Knäck blev det ju igen till kalasbordet, receptet är självklart det gamla vanliga, (2 dl var av grädde, sirap och socker) men jag ville mest tipsa om bästa sättet att hacka mandel.


Eller snarare banka mandel! Enkelt, snabbt och mindre spill. Man behöver inte asa fram någon maskin och det blir ingen mandel som sprätter i halva köket. Knyt inte igen påsen med mandel bara, tro mig... Annars är det bara att banka på!

6 kommentarer:

Evalinn sa...

Smart! Tack för tipset. Har just beställt hem julgodis-grejer, så det kommer väl till pass! :-)

Sanne sa...

Hehe har du bankat på påsen så att den sprängdes?
:)

Kim sa...

Grymt tips!

Emma - Husmor Emma sa...

Evalinn, åh då blir det storbak då :)
Sanne, been there, done that....

Vardaxlyx sa...

Hihi tycker det är en genial idé. brukar göra så här när jag bankar godis (till mina bakverk) Kramkram

Emma Prené sa...

Kim och Vardagslyx, visst är det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...