Sidor

torsdag 20 oktober 2011

Bästa havrekakorna

Jag har redan bloggat om dessa en gång men de är lätt värda ännu ett inlägg. Både kola och hallon är mina favoritsmaker, men havre platsar in, om det nu är en smak. Dessa bakas snabbt och faller vem som helst i smaken. De kan dessutom varieras i oändligheternas oändlighet!



Havrekakor
100 gram smör
2 dl havregryn
1 dl mjöl
0,5 dl farinsocker
0,5 dl socker
1 msk sirap
0,5 tsk bikarbonat.
50 gram choklad

Hacka ihop allt i mixern, chokladen hackas bredvid och hälls i mot slutet. Rulla till bollar, lägg på plåten, in i ugnen på på 175 grader i 10 minuter sisådär.

2 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Gott! Perfekt kaka att ha i frysen och ta fram så fort suget kommer :D

Fröken Luisa sa...

Hej, kul att du tittade in!
Nej, nej, det är inte alls för tidigt för knäck, man måste ju öva så att de blir perfekta ! (intalar jag mig :))

Mysig blogg du har, kikar runt!

Kram
Fröken Luisa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...